آش آلوی گیلان
پیاز دو عدد متوسط
لپه 200 گرم
برنج یک استکان
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
گوشت چرخ کرده گوساله نیم کیلو
سبزی شامل جعفری، گشنیز و تره نیم کیلو
آلو 200 گرم
پیاز را خرد میکنیم و تفت میدهیم. بعد 200 گرم لپه را که چند ساعت در آب خیسانده شده است را به آن اضافه میکنیم. حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت میگذاریم بپزد تا لپه نرم شود. در صورت نیاز اگر لپه هنوز نرم نشده بود، اجازه میدهیم بیشتر بپزد. سپس یک پیمانه یا یک استکان برنج و به مقدار دلخواه نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه بپزد تا برنج نرم شود.
نیم کیلو گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قرار داده و یک عدد پیاز را درون آن رنده میکنیم و ورز میدهیم. اگر تمایل داشتید میتونید در اینجا هم نمک و فلفل اضافه کنید. گوشت ورز داده شده را به صورت قلقلی در میآوريم و به قابلمه اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا بپزد. سبز نیم کیلو سبزی شامل جعفری، گشنیز، تره را خرد و با 200 گرم آلو به مواد اضافه میکنیم و حدود 20 دقیقه می گذاریم بپزد. آش آمادست، نوش جان :)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.