خورش غوره مسما

خورش غوره مسما

 

 


خوب غذای این دفعه به نظرم خیلی خوشمزه بود. فصل غوره هم است و در بازار می‌توان غوره تازه پیدا کرد. به نظرم این غذا را یکبار هم شده باید امتحان کرد.

مرغ متوسط                   یک عدد
پیاز متوسط                    دو عدد
غوره                             200 گرم
رب                               دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه       به مقدار لازم
آب                               یک و نیم لیتر
بادمجان                        4 عدد متوسط
گوجه فرنگی                  3 عدد

دستور:
تکه های مرغ را سرخ می کنیم و کنار می‌گذاریم. من مرغ را به 8 تکه تقسیم کردم. وقتی مرغ‌ها در حال سرخ شدن هستند، پیاز را در ماهیتابه دیگری تفت می‌دهیم و سپس غوره را به آن اضافه می‌کنیم و کمی هم غوره را تفت داده و سپس رب، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و کمی تفت می‌دهیم. بعد مواد را به مرغ اضافه کرده و یک و نیم لیتر آب در قابلمه می‌ریزیم و به مدت 45 دقیقه می‌گذاریم، بپزد. بادمجان‌ها را ورقه ورقه کرده و سرخ می کنیم. سپس گوجه فرنگی‌ها را حلقه می‌کنیم و با بادمجان های سرخ شده به مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت 20 دقیقه برای پخت صبر می‌کنیم. غذا آماده است. می‌تونیم با پلو بخوریم. نوش جااان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *