شامی رودباری
غذای خوشمزه بعدی، شامی رودباری است. در گیلان با سبزیهای محلی مثل پلنگ مشنگ یا همان بادرنجبویه درست میشود، ولی خوب از اونجایی که من دسترسی نداشتم از سبزیهای دیگری استفاده کردم.
.
گوشت : نیم کیلو چرخ کرده
پیاز بزرگ : 2 عدد
گوجه فرنگی : نیم کیلو
سبزیجات معطر (ریحان، نعناع و جعفری) 200 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم ( زیادش خوب نیستها:)
.
پیاز را رنده میکنیم و با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به مقداری که دوست داریم اضافه میکنیم. سپس سبزی های خرد شده را اضافه و گوشت را ورز میدهیم. بعد از ورز دادن، گوشتها را به به حالت گلوله در اندازه کف دست برداشته و آنها را سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن آنها را از ماهیتابه بر می داریم و گوجههای رنده شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. در اینجا هم اگر خواستیم، میتونیم کمی فلفل و زردچوبه و نمک اضافه کنیم. سپس شامیها را اضافه میکنیم و میگذاریم نیم ساعت با سس بپزد. بعدش آماده خوردن است. نوش جان :)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.