معرفی کتاب کشاورزی در گیلان

معرفی کتاب کشاورزی در گیلان

کتاب دیگری که در مورد محصولات کشاورزی در گیلان خواندم، کتاب کشاورزی در گیلان تالیف طاهر طاهری از نشر ایلیا بود. این کتاب در مورد دو محصول برنج و چای است اما جلد دیگری از این کتاب وجود دارد که در مورد دیگر محصولات کشاورزی در گیلان مانند گندم، ابریشم، زیتون، توتون، بادام زمینی و نیشکر است. 

متن زیر از خود کتاب آورده شده است.
تنوع آب و خاک و قدمت تاریخ کشاورزی در گیلان، موجب گوناگونی تولیدات کشاورزی شده و تکثر و غنای فرهنگی را در پی داشته است. فرهنگ عامیانه کشاورزی یکی از مهمترین بخش‌های فرهنگ و تاریخ اجتماعی گیلان است که علاوه بر فنون کشاورزی ما را با فرهنگ و نسل های گذشته آشنا می کند.

کتاب پیش رو، متن فشرده‌ای است از فرهنگ عامیانه‌ی کشاورزی در گیلان که حاصل پژوهش‌های میدانی و تحقیق در متون پژوهندگان دیگر است. این اثر به شیوه‌های سنتی کاشت، داشت و برداشت، ابزارها، آداب و رسوم، باورهای عامیانه و آواها و نواهای رایج در مورد دو محصول مهم شالیزارها و باغ‌های گیلان، یعنی برنج و چای می‌پردازد و رفتارها و کنش‌های انسانی را در مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول در فصل‌های جداگانه معرفی می‌کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *