در این صفحه منابع مطالعاتی اعم از کتاب ها، مقاله ها، وب سایت ها و … که مرتبط با حوزه غذا، آشپزی و گردشگری غذا باشند، معرفی خواهند شد.

معرفی کتاب کشاورزی در گیلان

معرفی کتاب کشاورزی در گیلان

کتاب دیگری که در مورد محصولات کشاورزی در گیلان خواندم، کتاب کشاورزی …
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب چای در ایران

معرفی کتاب چای در ایران

کتاب چای در ایران، محمد میرشکرایی، نشر گیلکان
چای در دو بعد تو…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب بازارهای محلی گیلان

معرفی کتاب بازارهای هفتگی (دوره ای) گیلان

کتاب بازارهای هفتگی(دوره ای) گیلان – محمد بشرا – نشر ایلیا
هم…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
معرفی کتاب فرهنگ خوراک مردم گیلان

معرفی کتاب فرهنگ خوراک مردم گیلان

برای تهیه پست‌ها از منابعی استفاده می‌کنم. به عنوان مثال برای نو…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب طباخی ملل

کتاب طباخی ملل

کتاب طباخی ملل تالیف مهرداد مهرین از جمله کتاب‌های قدیمی در زم…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
معرفی کتاب آشپزی دوره صفوی

معرفی کتاب آشپزی دوره صفوی

بسیاری از پژوهشگران در آشپزی سه مکتب : آشپزی ایرانی، چینی و رومی ر…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب خوراک‌های ایرانی در زمان قاجار

کتاب خوراک‌های ایرانی در زمان قاجار

کتاب‌های آشپزی اندکی از قدیم مانده است. شاید تعدادشان به انگشتان…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی