در این صفحه منابع مطالعاتی اعم از کتاب ها، مقاله ها، وب سایت ها و … که مرتبط با حوزه غذا، آشپزی و گردشگری غذا باشند، معرفی خواهند شد.

معرفی کتاب کشاورزی در گیلان
کتاب دیگری که در مورد محصولات کشاورزی در گیلان خواندم، کتاب کشاورزی …
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
معرفی کتاب چای در ایران
کتاب چای در ایران، محمد میرشکرایی، نشر گیلکان
چای در دو بعد تو…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقویچای در دو بعد تو…

معرفی کتاب بازارهای هفتگی (دوره ای) گیلان
کتاب بازارهای هفتگی(دوره ای) گیلان – محمد بشرا – نشر ایلیا
هم…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقویهم…

معرفی کتاب فرهنگ خوراک مردم گیلان
برای تهیه پستها از منابعی استفاده میکنم. به عنوان مثال برای نو…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب طباخی ملل
کتاب طباخی ملل تالیف مهرداد مهرین از جمله کتابهای قدیمی در زم…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
معرفی کتاب آشپزی دوره صفوی
بسیاری از پژوهشگران در آشپزی سه مکتب : آشپزی ایرانی، چینی و رومی ر…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی
کتاب خوراکهای ایرانی در زمان قاجار
کتابهای آشپزی اندکی از قدیم مانده است. شاید تعدادشان به انگشتان…
۱۳۹۸-۰۵-۱۰/توسط هادی تقوی