کتاب طباخی ملل
کتاب طباخی ملل تالیف مهرداد مهرین از جمله کتابهای قدیمی در زمینه آشپزی ملل است که در سال ۱۳۴۸ چاپ شد. این کتاب هم اکنون جزء کتابهای کمیاب قدیمی محسوب میشود که نویسنده با اقتباس از منابع مختلف شرقی و غربی گلچینی از دستور تهیههای خوراکهای ملل مختلف را بیان کرده که مورد پسند و ذائقه ایرانیها میباشد. ویژگی بارز این کتاب آسانی و سادگی دستور تهیههای آن است که حتی برای کسانی که در آشپزی تجربهای ندارند، میتواند راحت و جذاب باشد. در کتاب طباخی ملل علاوه بر دستورهای ایرانی و فرنگی دستور طبخ برخی از غذاهای چینی، روسی، ژاپنی، هندی، تاجیکی، پاکستانی، یونانی و … ارائه شده است.
مهرداد مهرین مولف این کتاب، یکی از مولفان و مترجمان برجسته ایرانی میباشد که در طول زندگی خود نزدیک به ۸۰ کتاب در زمینه علوم انسانی، ادبیات، فسلفه و تاریخ به رشته تحریر درآورد. کتاب دایره المعارف اطلاعات عمومی از برجستهترین تالیفات جناب مهرین میباشد. همچنین پدر ایشان پروفسور عباس مهرین از اساتید و مالفان برجسته تاریخ در ایران بود که کتابهای ارزشمندی در زمینه تاریخ ایران نوشتهاند.
منبع: سایت وزین فرهنگ غذا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.