برنامه کاوشگر – گفتگو درباره برنج

برنامه کاوشگر – گفتگو درباره برنج

اون چیه که اگه ما تولید کنیم، بدترینش از بهترین خارجیش بهتره؟ اون چیه که به زعم خیلی اگه سر سفره نباشه، نه مرغ مرغه؟ نه خورش خورش؟ اون چیه که چینی ها فقط سرخش می کنن؟ ژاپنی ها اول می پزنش بعد سرخش می کنن ولی ما فقط آب پزش می کنیم؟
بله، اون برنجِ.
در این برنامه کاوشگران راجع به برنج و آفات اون صحبت می کنند.
برنج چطور کشت میشه؟ چه چیزهایی رو راجع به برنج کمتر می شنویم؟ چرا قیمت برنج سال به سال گرونتر میشه؟ مهمترین آفات برنج چه چیزهایی هستند؟ 
همچنین بشنوید: یک کیسه برنج پرماجرا، رام کردن برنج سرکش، برنج عامل مرگ چندصد نفر ایرانی در سال.
همینطور دو گفتگو با علی اکبریان رئیس انجمن برنج ایران و محمد زیغمی از برنج کاران نمونه ایران هم تقدیم شما خواهد شد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *