برنامه کاوشگر – گفتگو درباره نان

برنامه کاوشگر – گفتگو درباره نان

این برنامه از کاوشگر به موضوع «نان» می پردازد.
نان به شکل امروزی از کجا پیدا شد، چرا نان برای ما ایرانی ها انقدر اهمیت دارد؟ مهمترین چالش های بر سر راه نانوایان چیست؟ وضعیت آرد در کشور ما چگونه است؟ 
همینطور بشنوید حکایت پختگی و خامی از زبان نانوایان، جوش شیرین در نان، نان های پرخاصیت محلی اما نه چندان معروف.
کاوشگر این برنامه دو گفتگو هم تقدیم شنوندگان می کند با آقای دکتر محمدحسین عزیزی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین ربابه شیخ الاسلام، اپیدومیلوژیست تغذیه.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *