مرجو قلیه
مواد لازم:
نمک و فلفل به مقدار لازم
عدس 200 گرم
گردو (خرد شده) 100 گرم
سیر 4 حبه
پیاز 1 دانه متوسط
رب انار دو قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر (ریحان، نعنا، جعفری، تره، پیازچه) 300 گرم
.
دستور پخت:
ابتدا عدس را با آب و مقدار کمی نمک و روغن می پزیم. بعد پیاز و سیر خرد شده را کمی تفت می دهیم و عدس پخته شده را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک، فلفل و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه آب را درون قابلمه میریزیم و یک ساعت می گذاریم بپزد. در این بین، چند بار غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد و غلیظ شود. در نهایت سبزیجات خرد شده به همراه رب انار را اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه پخت غذا آماده است. نوش جان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.