پروژه اول: گیلان
اولین جایی که برای سفر و مطالعه در مورد غذاها و آداب و رسوم، آیینها، مراسم و جشنها، محصول های کشاورزی و فراوری شده غذایی، گیاهان بومی انتخاب کردیم، استان گیلان بود. گیلان داری تنوع غذایی زیاد و خوبی هست و از شرق تا غرب استان میشه این تفاوتها را دید. منابع مطالعاتی خوبی دارند و فضاهایی که بشه در مورد غذا و موضوعهای حول آن مثل بازارهای محلی مشاهده و تحقیق کرد، خوشبختانه هنوز وجود داره. زمانی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در یونسکو شناخته شده بود.
اگر شما در مورد غذاها، نوشیدنیها، نانها، محصولهای کشاورزی و غذایی و فرآوری شده، آیینها و آداب رسوم مربوط به آنها، گیاهان بومی و محلی که با آنها غذا یا محصول درست می کنند، صنایع دستی، موسیقی و غیره در مورد گیلان میدونید، خوشحال و ممنون میشیم کامنت بذارید تا ما و دیگران هم استفاده کنیم.
در پستهای بعد در مورد منابع مطالعاتی، برنامه سفر و … بیشتر میگیم. البته این سفر قبلا برنامه ریزی و اجرا شده است و در دوران ویروس کرونا نبوده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.