مستند هوا در غذاهای پخته شده – Air Cooked
مستند Cooked: Airتوسط تیم شاتل لند برای شما کاربران گرامی فراهم شده است.
از میان چهار عنصر اصلی طبیعت، هوا نایاب ترین آنها به حساب میآید زیرا نمیتوانیم آن را مشاهده کنیم. نکته بسیار شگفتانگیزی در مورد این عنصر وجود دارد. یکی از راههای ایجاد تغییر در شکل خوراکیها، نفوذ هوا به داخل آنها است. خوراکیهایی نظیر سوفله و قرص نان را در ذهن تجسم کنید. ارزش این خوراکیها با توجه به وجود هوا در داخل آنها افزایش مییابد. این خوراکیها برکات الهی به حساب میآیند. این مستند به بررسی آزمایشگاههای مواد غذایی و مزارع کشور مراکش میپردازد. در این مستند جذاب و دیدنی، مایکل پولان دانش مربوط به پخت نان و ماهیت پروتئین گلوتن را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار میدهد.
برای دانلود می توانید از لینک زیر وارد سایت شاتل لند شوید و از آنجا مستند را دانلود نمایید. در صورتی که مشکلی برای دانلود از سایت فوق داشتید، نام مستند را در گوگل جستجو کنید، سایت های دیگری هم وجود دارند که شما می توانید از آنجا دانلود کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.