پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا

پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا (بخش اول – فصل 1)

“در این پادکست خانم آزیتا هوشیار در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم آن در ایران و بقیه کشورها صحبت می کند. در هر قسمت مهمانی در زمینه های کاری گوناگون دعوت می شود که در زمینه کاری خود تاثیر گذارند. “


معرفی پادکست : ازسیر تا پیاز با انجیر و به | با آزیتا هوشیار

در این اولین پادکست قراره بریم سراغ قلب انجیر و به و سوالهای کلیدی از سیر تا پیاز را جواب بدیم. خب چطوره با اجازه از شما با داستان خودم آزیتا هوشیار شروع می کنم؟

من سالها خارج از ایران زندگی کردم و همیشه دوست داشتم کارهای خلاقانه انجام بدم. راستی این رو بهتون بگم که دست به قلم دارم و راجع به غذا و فرهنگ ایران مقاله هایی رو هم در مجلات مختلف چاپ کردم. حالا چرا انجیر و به رو شروع کردم و چطور شد؟ جواب این سوال رو در این پادکست خواهید شنید و ابنکه چطور تبدیل به شغل من شد؟ خلاصه اینکه الان در خدمت شما هستم و در مورد نقش مهم غذا به عنوان سفیر فرهنگی با شما صحبت می کنم و دلم میخواد که با همدیگه داستانهای خوشمزه زندگی رو مرور و مزه مزه کنیم.

خوب چطوره بریم اولین قسمت این برنامه رو گوش کنیم؟ اگه خوشتون اومد ممنوتون میشم که با دوستاتون هم شریک بشید.


داستان نان کشتا و پیله ابریشم

توضیحات پادکست:

در این پادکست خانم هاله فرج اللهی، دوست دوران بچگی (مادرهایمان دوست صمیمی و همکلاسی دبیرستان هستند) برایمان از خاطرات خانه مادربزرگ و دیدن مراسم زیبای ابریشم بافی و نمدمالی و درست کردن شیرینی عید در شمال ایران می گویند. هاله برای ما تعریف می کند که چگونه کرمهای ابریشم با ملچ و ملوچ برگهای مو را می جویدند و ابریشمشان بافته و رنگ می شد و تبدیل به چادرشبهای یگانه ای می شد که الان جز میراث و گنجینه های فامیلی هستند.
برای مشاهده عکسهای منحصر به فردی از این چادرشبها و عکسی جالب و دیدنی دیگر از خود هاله و گپ و گفتی که در این پادکست شده رجوع کنید به :http://bit.ly/29yF3Gy
اگر کنجکاوید که چه غذایی که تا به امروز هاله و برادرش پیمان سرش دعوا می کنند، به این پادکست گوش کنید.

اگه خوشتون اومد ممنوتون میشم که با دوستاتون هم شریک بشید.


مقصد: نون خامه ای و کوه کلاه برفی

توضیحات پادکست:

در این برنامه، برای شما تعریف می‌کنم که چی‌ شد پس از سالیان سال زندگی کردن در خارج برگشتم ایران. همان طور که ممکن است از یک شکموی مثله من توقع داشته باشید یکی‌ از دلایل اصلی این کار، فرهنگ زیبای آشپزی ایران بود. ولی‌ خوب،اگه خوب می‌خواهید حسابی از ته و توه قضیه سر در بیاورید، شما را به شنیدن این پادکست مهمان می کنم.

خوب چطوره بریم این قسمت برنامه رو گوش کنیم؟ اگه خوشتون اومد ممنوتون میشم که با دوستاتون هم شریک بشید.


داستان آقای کوه نورد و آش بدبو

توضیحات پادکست:

در این برنامه با آقای اصغرحسین پور کوه نورد قهارو طبیعت شناس و طبیعت گرد سفری میکنیم به بروجرد و ده کودکی ایشان وکوه های پر از آویشن و مروری برخاطرات مادر و آشپزی هایش 
در برنامه امروز با آقای اصغر حسین پور حرف می زنیم. ایشون را در تدکس تهران ملاقات کردم که همراه آقای نقی لو (از سخرانان تدکس تهران) بودند و هر دو کوهنورد قهار و حرفه ای هستند. آقای حسین پور با ما داستانهایشان را راجع به روستای اجدادی شان در بروجرد در استان لرستان و در دامنه های سرسبز زاگرس و درست کردن ترخینه ، چای آتشی خوردن در کوههای پر از آویشن و آن حس ناب تنفس در ارتفاعات خیال انگیز کشورمان و خاطرات خوب آشپزی مادرشان ، دورهمی های اقوام در ایوان خانه پدری با ما به اشتراک می گذارند. برای مشاهده عکسهای منحصر به فرد چای هیزمی و قله های برف گرفته زیبا رجوع کنید به :www.figandquince.com . 
داستان جالبی است ، اگر می توانید یک چای آتشی دم کنید و همراه با ما نوش جان کنید.


دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل اول: دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل دوم:
بخش اول بخش اول
بخش دوم بخش دوم
بخش سوم بخش سوم
بخش چهارم بخش چهارم

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *