پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا

پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا (بخش دوم-فصل 1)

داستان دمنوش و پالوده سیب

توضیحات پادکست

در این پادکست با آقای جدی ولی در عین حال شوخ طبعی آشنا می شویم. امین اناری برای ما تعریف میکنند که چطور اسم فامیلشان اناری از کار در آمده است. داستان جالبی هست البته من خودم به ایشان لقب “چشمه دانش” را دادم چونکه ایشون خیلی مطلع هستندبه خصوص در موضوعاتی مربوط به طب گیاهی و سنتی ایران. 

آقای اناری موسس کمپانی جدیدی هستند که کارشان تولید دم نوشهای اصیل ولی ارایه شده با روشی مدرن و امروزی وتوی این برنامه بهترین چیزی را که می شود خورد برای حفظ دایمی سلامت با ما در میان می گذارند! 

برای فهمیدن این راز یک قوری بابونه دم کنید و با آرامش به این پادکست گوش کنید.

کمپانی امین اناری را می توانید در اینستاگرم پیدا کنید.www.insagram.com/sinooshdrinks

اگه از این برنامه خوشتون اومد با دوست و اشناها شریک یشید لطفاء . ممنووووووون!

 


داستان کلانتر محل و دونه انار

توضیحات پادکست:

در این پادکست با رضا غیابی, یکی‌ از دوستان جدید و عزیز من آشنا می شوید. من به رضا لقب “کلانتر محله” دادم چون که یک آقای کار آفرین و خوش فکری هستند که در حوزه های مختلف فعالیت های جالب و نوآوری انجام میدهند و تقریبا با تمام تهران دوست هستند.

یکی‌ از صفات رضا این هست که یک شکموی خوبی‌ هستند و قدر و احترام غذا رو دارند و لذت خوردن رو به چشم حقارت نگاه نمیکنند.در این پادکست رضا در مورد دوران کودکی و خاطرات آن زمان با ما گپ می زند … آن زمانهای که او برخلاف امروز بچه توپولی بود و با خوراکی به خودش جایزه می داد و در مورد یک غذای مشتی هم برایمان حرف میزند که در دوران دانشجویش خاطره ساز شده است.

با ما و رضا در این پادکست همراه بشوید تا حرفهای جالب این کارآفرین باحال را بشنوید و ببینید که رضاکه مثل خیلی از ماها سرش خیلی شلوغ است برای لذت بردن از زندگی و تفریح چه برنامه های جالب و خاص خودش را دارد.
اگه دلتون خواست خوشحال میشم که کامنت بگذارید، و اگه خوشتون اومد از این پادکست حتما با دوستا و فامیل شریک بشید لطفا.

در ضمن، اگه می‌خواهید بیشتر از آقای رضا غیابی مطلع باشید، وب سایت ایشون رو یک نگاهی‌ بندازید:www.Ghiabi.com 

 


داستان جورج کلونی و اسپرسو

توضیحات پادکست:

در این پادکست با سیما سعیدی آشنا میشیم. یک خانم خاص و آگاه که در حال حاضر صاحب دو کافی شاپ شیک و باحال در منطقه لواسان هستند. سیما از کافی شاپ، قهوه و مشتریهای جورواجورش برای ما تعریف میکنه و داستانهای گیرایی برای گفتن دارد از زمان بچگیش و سفر به بیرجند و یک درخت آلبالو مخصوص و خاطره انگیز.

وقتی‌ از سیما پرسیدم که اگه میتونست با هر کسی که دلش می‌خواست (زنده یا تاریخی‌) میشست سر یک سفره، کی‌ رو انتخاب میکرد و چرا، در جواب کمی‌ ناز کرد ولی‌ بعد جوابی‌ داد که باید بهش فقط گفت: آهان! احسنت! که اینجور! که اینطور! برای فهمیدن ماجرا به این پادکست گوش کنید.

اینستاگرام پیج یکی‌ از کافه‌های سیما اینجاست http://instagram.com/golomorghcafe : 
خود سیما هم اینستاگرام پیج ایش اینجاست: http://instagram.com/bibikhanoom 
امیدوارم که از این پادکست لذت ببرید!


داستان خانم عکاس و لواشک

توضیحات پادکست:

در این پادکست با هنرمند جوان نوش آفرین موفق آشنا میشیم که در کنار کارهای روزمره اش عکاسی رو هم خیلی جدی دنبال می کند. خانم نوش آفرین موفق یکی‌ از بنیانگذاران صفحه پرجلوهء Humans of Tehran است و تا حالا سوژه های زیادی را شکار و توی قاب دوربین ثبت کرده است. نوش آفرین را می توانید دراین آدرس پیدا کنید. :
https://www.facebook.com/humansoftehran

اگر می خواهید بدانید که نوش افرین چطور سوژه های خودش را پیدا می کند به این پادکست گوش کنید. گپی می‌زنیم راجع به ا‌ش نذری و شله قلم کار و حله حوله و صبحانه یه نون و پنیر و گردو و چای شیرین با خانواده و همینطور صحبت از عکاسی. همین طور پای صحبت نوش آفرین می نشینیم که از خاطرات خوش فامیلی و سنت های قدیمی آش نذری فامیلی و فلسفش راجع به غذای ایرانی برایمان بگوید.

امیدوارم که لذت ببرید از این برنامه و اگه خوشتون اومد با دوستاتون شریک بشید.


دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل اول: دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل دوم:
بخش اول بخش اول
بخش دوم بخش دوم
بخش سوم بخش سوم
بخش چهارم بخش چهارم

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *