پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا

پادکست انجیر و به در مورد فرهنگ غذا و آداب و رسوم مربوط به غذا (بخش اول – فصل 2)

لقمه دوم انجیر و به ( فصل دوم پادکست)


کافه گردی و غذا نوردی!

در این گفتگو بر سر صحبت های علی یگانه، نشستیم. علی سرشار از ایده های بکر است، پس جای هیچ شکی نیست که چرا او سکان یکی از بزرگترین آژانس های تبلیغاتی ایران و یک اینستاگرامر محبوب و معروف است.

علی یگانه مخترع اصطلاح “غذا نوردی” نیز هست… کلمه ای محشر که من قصد دارم سرقت ادبی اش کنم!

علی همچنین یک تنه یک تجربه ی بزرگ در مورد کافه های ایران و نکات جالبی‌ درباره ی کافه های ایران و داستان نوشیدن یک آفو گادو اعلا در کاشان را با ما اشتراک گذاشت و دلیل این که چرا در روز 5 باربه کافی شاپ میرود را افشا کرد! او همچنین برای ما تعریف کرد که اگر حق انتخاب داشت که یکی را در دنیا انتخاب کند، با چه کسی دوست دارد بر سر یک سفره بشیند … و دلیل این که چرا دوست دارد انگشتر و ساعتهای بزرگ بپوشد را همچنین با ما در میان گذاشت که برای من بسیار جالب بود. 

امیدوارم شما هم از گوش دادن به این قسمت دوست داشتنی لذت ببرید.
برای آشنایی بیشتر با علی یگانه میتونید به صفحه ی اینستاگرام شون سر بزنید:
@aliyegane


بهشت یعنی‌ : کتاب + سینما + غذا

محسن آزرم شیفته‌ی فیلم، کتاب؛ اسپرسو؛ چای و آشپزی است. در حقیقت او هیچ کار دیگری را جالب‌تر و مفرح تر از نشستن و خواندن یک کتاب یا دیدن یک فیلم ناب نمی‌داند. اما از آنجایی که نمی شود فقط با هنر وعلاقه به فرهنگ روزگار را گذراند، محسن همچنین مشغول نویسندگی، ویرایش، نقد فیلم، و کار در نشرچشمه است. او همجنین از سری اولیه افرادی‌ست که در ایران به وبلاگ نویسی رو آوردند.
در این پادکست محسن آزرم عزیز درباره‌ی استاد نجف دریابندری، کتاب مستطاب آشپزی، ارتباط غذا و فیلم و کتاب با هم و البته مولانا بُسحاق اطعمه‌ی شیرازی، شاعر قرن 9، که درباره ی وی کتابی بی نظیر به نام “وصف طعام” را ویراستاری کرده و ناشرش نشرچشمه است، صحبت خواهد کرد.

برای آشنایی بیشتر با محسن ازرم میتونید به صفحه ی اینستاگرام شون سر بزنید. @mohsenazarm


داستان کار آفرین و کافه های سیار

در این اپیسود پای صحبت دوست خوب، ایمان رضازاده میشینیم. 

ایمان آبانی است و به قول خودش یک ابانی واقعی است. دقیقا نمیدونم منظورش از “آبانی بودن واقعی” چی هست ولی دقیقا میدونم که ایمان یکی از خوشروترین، خوشفکرترین و پر انرژی ترین افرادی است که میشناسم. و این رو هم میدونم که عشق و اشنایی ایمان برای قهوه و لوازم جانبی آن برای تمام دوست و اشنایان ایمان شناخته شده است. جالب است بدونید که ایمان به تازگی یک جنبش در صنعت قهوه در ایران را با ایجاد coffeeXpress آغاز کرده است و مفاهیم کافی شاپ را از مغازه بیرون اورده و به نوع بسیار زیبا و خلاقانه وارد خیابان کرده، در مراکز و مکان های که شما فکر نمی کنید ممکن باشد! 

سوا از مدیریت این کافی شاپهای سیار، ایمان عاشق TED و آنچه در آن ارایه داده میشود است و افتخار میکند که از برگزار کنندگان TEDxTehran است.

در این اپیسود گپ با حالی با این کار افرین خوب زدیم که میدونم براتون جالب خواهد بود .حتما گوش کنید و بعدش برای اشنایی بیشتر با ایمان و کافی شاپ های سیاری که براه انداخته به این دو صفحه اینستا مراجعه کنید:
@coffeeexpress.ir
@iman_rezazadeh.s


داستان خردادیِ خفن و سوشی

در این اپیسود با سامان خسروانی گپ میزنیم.

سامان یک خردادی دو آتشه و خفن تهرانی است اما ریشه فامیل سامان به شهر تاریخی یزد میرسد که هنوز هم آنجا فامیل دارد و مرتب به یزد سفر میکند و خیلی راجع به یزد غیرتی است و تعریف میکند. بقول خودش “یزد رو میگید یک ماشاءالله هم پشتش بگید”! ماشاءالله! 

تحصیلات سامان 2 لیسانس، یکی در رشته ارتباطات و یکی در رشته هنر می باشد، و او پس از طی کردن سوابق شغلی مختلف در شرکت های به نام و بزرگ خصوصی و بین المللی، اکنون موسس و مدیرعامل گروه رویدادهای سانا می باشد که با کسب تجارب گذشته در برگزاری رویدادهای اجرایی این گروه را راه اندازی و با کیفیت نسبت به اجرای رویدادها گام برمی دارند . 

سامان همچنین پیشینه قابل توجهی در فعالیت های اجتماعی و خیریه دارد که در بسیاری از رویدادها و یا اتفاقات بزرگ خیریه در زمینه سرطان و کمک رسانی به بیماران و مددجویان مختلف با دوستان خود گام های متعدد و مختلفی برداشته اند.

با صراحت میتونم بهتون بگم که سامان انسان گرم و خوشفکر و خوش قلبی است و در این اپیسود بنوع خوشمزه و سرگرم کننده ای حرف زدیم و حتما گوش کنید. ولی دوستان، در ضمن هشدار بدم که وصف و داستانهای فریبنده سامان از غذا و شیرینیهای یزد و تهران دل را کاملا اب میکند و به این نتیجه توصیه میکنم که با شکم گرسنه به این قسمت گوش ندید! 

برای اشنایی بیشتر با سامان خسروانی عزیز میتونید به صفحه اینستاگرام شون سر بزنید: @SamanIzz


دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل اول: دیگر قسمت های پادکست انجیر و به – فصل دوم:
بخش اول بخش اول
بخش دوم بخش دوم
بخش سوم بخش سوم
بخش چهارم بخش چهارم

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *